Berichten

10.01.14

Boomars is jarig!

Geplaatst door Frederike Boomars

Boomars is 10 jaar! 10 jaar van visuele communicatie, gemaakt samen met heel veel andere professionals, voor bijzondere organisaties en bedrijven. Dank voor alle mooie samenwerkingen in deze 10 jaar en op naar nog veel meer moois!

Wie jarig is trakteert, daarom hebben we Papabubble gevraagd Boomarsjes te maken. Een mooi ambachtelijk snoepje met de smaak van drop en citroen. Heb je geen zakje ontvangen? Stuur een mailtje naar: info@boomars.nl en ik stuur het naar je op! (zolang de voorraad strekt)

En omdat het zo leuk is om te zien, heeft Boomars het proces voor je vastgelegd:

Fotoverslag_smal-01Dominique, één van de oprichters van de Amsterdamse Papabubble begint met een grote pan waarin een suikermassa onder goed roeren op temperatuur wordt gebracht en uitgegoten op een plaat…

Fotoverslag_smal-02…. er wordt kleurstof doorheen gemengd en het geheel wordt goed gekneed…

Fotoverslag_smal-03… het wit wordt aan een haak meerdere keren flink uitgerekt, om het witter te maken, vervolgens wordt de afbeelding opgebouwd uit verschillende rollen en stroken…

Fotoverslag_smal-05… als eerste de binnenkant van de B en daar steeds een laagje omheen…

Fotoverslag_smal-06… de dikke rol wordt enorm uitgetrokken, net zolang tot er een lange dunne slang ontstaat. Deze slang wordt afgekoeld, in kleine snoepjes gehakt en in grote zakken verpakt. Klaar!

Meer weten over Papabubble? Kijk om de site: www.papabubble.nl

Facebook  Boomars op facebook

 

terug omhoog