Berichten

05.10.14

Werkplek te huur

Geplaatst door Frederike Boomars

Wie heeft er zin om voor 153 euro in de maand aan te schuiven in onze mooie en rustige kantoorruimte in Amsterdam West? We zijn momenteel met 3 huurders: Willemijn Zandbergen (Incentives), Julie van Traa (documentaires) en Frederike Boomars (communicatie en ontwerp). De kantoorruimte zit op de vijfde verdieping van DaVinci Creatieve Ruimtes, met prachtig uitzicht op de molen aan de Haarlemmerweg. Er staan bureau’s, een bespreektafel, kastruimte en een koelkast. Op de gang is een gemeenschappelijk keukentje.

Da Vinci Creatieve ruimtes is een verzamelgebouw voor ambachten, kunsten, muzikanten en creatieve ondernemers. Op de begane grond zit een werkplaats voor meubelmakers en ‘Wat Verder Ter Tafel Komt‘, een lunchtentje met heerlijk versgemaakt en gezond eten. Er is voldoende parkeerplaats voor de deur voor klanten, een vergaderzaal die afgehuurd kan worden, een vriendelijke receptie en het pand is 24/7 toegankelijk.

Kantoorruimte: ± 52 m2
Prijs: € 153,- ex btw per maand p.p. inclusief internet.
Ingangsdatum: Per direct
Adres: DaVinci Creatieve ruimtes, Nieuwpoortkade 2a, Amsterdam, www.davincibedrijvenhuis.nl

Interesse?

Neem contact op met Frederike: 06 44276224 / frederike@boomars.nl

 

Da Vinci uitzichtB_IMG_5514B_IMG_5515B_IMG_5513B_IMG_5512B_IMG_5511

terug omhoog